Nieuws
van
augustus

Nieuws

Inloopmiddag Augustus

U heeft aangegeven dat u interesse heeft in een woning in Augustus. De zeer veel belovende wijk op het voormalige terrein van het Augustinianum. En terecht, durven we wel te zeggen want Augustus wordt een bijzondere buurt. Zoveel is inmiddels duidelijk. We nodigen u bij deze van harte uit om deze stelling zelf te toetsen want op vrijdag 4 mei houden we, van 16.00 tot 19.00 uur een inloopmiddag voor geïnteresseerden. Dan brengen we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en dat zijn er nogal wat.

Maar eerst iets over de planning van Augustus. We verwachten pas einde jaar te starten met de verkoop. Dat is later dan gepland maar met een belangrijke reden. Het proces heeft meer tijd nodig vanwege de hoge kwaliteit en de bestemming dient nog gewijzigd te worden. Zo voorkomen we achteraf teleurstellingen. Maar dat terzijde want de zomer en Augustus komen snel genoeg.

Vrijdag 4 mei kunt u voor het eerst kennismaken met de ontwerpen van Augustus. We presenteren de eerste aanzichten van de gevels, de plattegronden, de kleuren en de bijzondere materialen. Maar ook de invulling van het park en het groen in de straat. Bovendien zijn alle belangrijke betrokkenen aanwezig om uw vragen te beantwoorden. De inloopmiddag vindt plaats op het kantoor van Hurks aan de Pastoor Petersstraat 3 te Eindhoven (op loopafstand van het Centraal Station).

Uiteraard houden we rekening met de officiële doden-herdenking.
Om die reden is de inloopmiddag om 19.00 uur ook echt afgelopen. Zodat iedereen de tijd heeft om dat moment op zijn eigen wijze in te vullen. Hopelijk tot 4 mei. Een prima dag voor Augustus.